Translate


Баннер

Интернет реклама

Баннер

Шукати в цьому блозі

середу, 11 січня 2012 р.

Сатана робить свою справу

Подивіться на передачі  "Битва екстрасенсів",  де відьми ворожатть  на  серйозних духовних  речах, мають свої програми ; ворожки і ворожбити, вільно і відкрито являють свого бога, а церква в цей час співає, готується до Вознесіння й проводить КВК й навідріз відрікається стосовно надприродного, і проклинає все, що з цим пов'язано. 



Просто насолоджуєшся, коли перечитуєш Ветхий Завіт і що відбувалося з пророками Бога. Згадайте Мойсея, як тільки він послухав Бога і кинув свій жезл, який перетворився на змія, те ж саме повторили чарівники. Все що сатана може, це красти одкровення та ідеї Бога.Є серйозна проблема в християнстві, коли Бог, через своїх пророків, вивільняє слово в майбутнє покоління, якщо церква не хапається за це слово і не починає слідувати за   ним , то дуже скоро, ці ж одкровення ми побачимо, створеним духом цього світу. 


Поспостерігайте за сучасною молоддю , вони заповнюють себе не гріхом, а саме тим, що їм не вистачає, і якщо вони цього не знаходять в церкві, то диявол це із задоволенням надає їм на тарілочці, з усіма випливаючими з цього наслідками. 


Чому в наш час винаходяться гри, які позбавляють  молоду людину реальності і вводять їх в іншу реальність, позбавляючи їх справжнього життя? Музика, яка вводить тебе в наркотичний транс. Фільми, які практично повністю відійшли  від реальної простого життя, практично більшість фільмів, перейшли на духовний надприродний формат, і якщо у фільмах немає чогось надприродного, то на них ніхто навіть ходити не хоче.


 Сатана  тепер робить саме те, що повинна робити церква, захоплює і завойовує нові території і душі.Хто взагалі колись ставив Богу питання, чому дух цього світу, настільки успішно рухається, в знищення цього покоління? Звідки у диявола стільки знання, того, що потрібно цьому поколінню? Чому демони і біси так процвітають? І чому церква так відстає? Таке враження, що церква десь на п'ятдесят років відстала від життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новости

Прихильники

Мій список блогів